Om företaget

Verksamheten startade 2002. Den drevs i enskild firma, BA Ekonomiservice, fram till 2008 då verksamheten bolagiserades och fick namnet Ekonomiservice i Årjäng AB.

Vi sitter i en stuga i Låbbyn söder om Årjäng. Vi är två medarbetare som hjälper mindre företag i alla företagsformer med deras redovisning, upprättande av bokslut, deklaration med mera.

Anette har erfarenhet från inköpsorganisation på ett större företag. I januari 2012 avslutade Anette sin utbildning, ekonomprogrammet 180p på Karlstad universitet med inriktning mot företagsekonomi och redovisning. Anette har under en tidsperiod  arbetat i en större koncern med måndsbokslut.

Sandra har sedan 2010 arbetat på ekonomiavdelningen i en större industrikoncern och därifrån har Sandra erfarenhet av löpande redovisning, månadsbokslut, likviditetsprognoser. Sandra tog sin ekonomiexamen vid Karlstad universitet i juni 2010 med inriktning mot företagsekonomi och redovisning.

Företaget ägs av Bertil Andersson, som startade verksamheten 2002, och som går in och hjälper till med att lösa problem och gör en del då det gäller skattefrågor och deklarationer.